You are here
17426096_1264522453583883_1527032549049015383_n Non-stop Tapolca 

Bayer Zsolt – Az anyák méhe a kulcs a fennmaradáshoz.

Március 22-én Bayer Zsolt, magyar író, újságíró, publicista volt a nagyvázsonyi Közéleti Kávéház vendége.

Jellemzően Bayer Zsolt előadásaira, nagy érdeklődés övezte a nagyvázsonyi eseményt is, a Reményi Rendezvényház termében nem maradt szabad hely. Bayer Zsolt a tőle megszokott őszinte és egyenes stílusban beszélt a migrációs probléma okairól és Európa helyzetéről. A kötetlen beszélgetés humortól sem volt mentes.

17426188_1264522450250550_215035946453533523_n

Elmondta, hogy az ENSZ ötven évre előre készít mindig egy demográfiai jelentést. Ez a jelentés nem túl szép jövőt jósol nekünk. Abba gondoljunk csak bele, hogy Afrikában jelenleg 1 milliárd ember nem tud mit enni és inni, mi lesz akkor, ha ötven év múlva 4 milliárdan lesznek. Most milliók kelnek útra, hogy a Földközi tengeren eljussanak Európába, mit fogunk akkor tenni, ha ötven év múlva 2 milliárd ember kel majd útra? Jelenleg az olasz partiőrség és mindenféle kretén, magukat jogvédőnek tartó szervezet, gyakorlatilag behordja Európába a tengeren hánykolódó afrikai migránsokat.

Egyetlen kontinens van a világon, ahol az őslakosság az elkövetkező ötven évben folytatja azt a folyamatot, ami már ma is zajlik, vagyis szignifikánsan csökkenő lélekszámot mutat.

“Se demográfusnak, se történésznek, se zseninek nem kell lenni ahhoz, hogy belássuk az a nemzet, amelyik képtelen arra, hogy legalább szinten tartsa népességét, az elpusztul, mert a többiek akik megsokszorozzák magukat, egész egyszerűen kifogják szorítani. Ez mindig így volt és semmi nem indokolja, hogy azt feltételezzük a jövőben nem így lesz.”

Gondoljunk bele abba, hogy a termékenységi ráta Afrikában azt mutatja, hogy Afrikában egy nőre 8 gyermek jut, míg Európában 1.7. Németországban van olyan tartomány ahol ez az érték 0.4. Ehhez képest Európa népessége mégis folyamatosan növekszik a bevándorlók által. Amennyiben ez így marad kisebbségbe szorul az őslakosság, majd el is tűnhet.

Az a liberalizmus, mely felépített egy “nyugati típusú” civilizációt, ez a liberális, globális, világgazdaságra épülő tőkés társadalom, magát még mindig liberálisnak nevező társadalom ide juttatta a világot. Soha ne felejtsük el, hogy a liberalizmust mikor kitalálták és megjelent, a polgári nemzetté válás eszméje volt a feudális társadalmakkal szemben. Ebből a liberalizmusból sikerült mára azt a liberalizmust fabrikálni amit ma jelent.

Persze ebben sincs semmi csoda, már Madách Imre is megírta az Ember tragédiájában, ha az ember elég ideig foglalkozik egy eszmével, elég ideje van csiszolgatni, akkor fix, hogy komplett elmebaj lesz belőle. Ez meg is történt.

“A polgári nemzetté válás ideológiájából mára az lett, hogy semleges nemű wc-ket kell gyártani, ha valaki nem tudná eldönteni, hogy kisfiú-e vagy kislány annak is legyen illem helység biztosítva. Ma Európában erről szól az élet, hogy a sekisfiú, sekislány, hol végzi el a dolgát.”

A brit orvosi kamara kiadott egy körlevelet két hete, mely arról adott tájékoztatást, hogy az angol egészségügyi intézményekben, ezentúl nem szabad a kezelésre jelentkező terhes nőket, kismamának, terhes asszonynak nevezni, nehogy megsértsék azon transznemű férfiakat akik gyermeket akarnak szülni. Ez lett a liberalizmusból.

Miközben a fényességes Európában azzal vannak elfoglalva, hogy ne sértsék meg a transzneműek lelkivilágát és, hogy hol pisiljen a sekisfú-sekislány, Európába egy olyan civilizáció vándorol be, amelyik viszonylag keveset foglalkozik azzal, mi legyen a transzfesztitákkal. A fényességes Európa kretén vezetői pedig nem akadályozzák meg ezt a folyamatot, sőt behordják őket, szeretgetik, puszilgatják, ölelgetik, és megpróbálják közben nekünk elmondani, hogy nekünk valami elképesztően jó, hogy ők itt vannak. Aki pedig nem érzi a gyönyört, hogy milyen jó, hogy 100.000-rével érkeznek idegen országok fiai és erőszakolják meg nyílt utcán asszonyainkat, azt azonnal kikiáltják nácinak a tolerancia nevében.

Mindennek tudatában, mégis miért gondolkodnak így Európa vezetői? A saját társadalmaik támogatása számukra tabu, a gyermekvállalási kedvre való ösztönzés szintén az, hiszen inkább arra sarkalnak építs karriert és válaszd az abortuszt. Új népet választanak maguknak és az új Európa tervben, nagyon úgy tűnik nincs helye az őslakosságnak.

A megoldás kulcsa tehát nemzeteink fennmaradására az európai asszonyok méhe, ahogy az európai történelmet ők tették naggyá úgy pusztulását is ők okozhatják, vagy menthetik meg.

Fotó: Mesterházy József

 

 

Related posts

Leave a Comment